About

about 1

Over de reisblogger

Mijn naam is Elsemieke en ik kom van oorsprong uit het Oosten des lands. Daar ben ik opgegroeid in het mooie Oldenzaal. Deze stad, bekend van carnaval, wordt ook wel ‘Boeskoolstad’ genoemd. Inmiddels woon ik al een aantal jaren in Amsterdam en werk ik sinds kort in Haarlem. Hoewel ik niet vaak verhuis, heb ik ook een half jaar in Bergen (Noorwegen) gewoond.

Op reis

Mijn liefde voor reizen is eigenlijk echt in 2011 begonnen. Toen maakte ik mijn eerste soloreis naar Madrid en Marrakech nadat ik mijn VWO-examens had afgerond. Onder de sterrenhemel in de Marokkaanse Sahara heb ik het beruchte reisvirus te pakken gekregen. Geen wonder, met zo’n mooi land. Nog geen jaar later stond ik met mijn backpack op Schiphol, klaar om een paar maanden in Indonesië te backpacken.

Bloggen over en voor

Nu, een paar jaar later, durf ik te zeggen dat de reiskriebels constant blijven opborrelen. Eigenlijk kan ik niet wachten om weer op weg te gaan. Het liefst ben ik steeds onderweg en plan ik iedere maand een reis(je). Om mezelf in de reisstemming te houden, ben ik daarom een aantal jaren geleden met dit blog begonnen. Eerst puur voor mijzelf en een enkele bekende, maar nu ook voor jou. Op reisblog Living on a Plane deel ik mijn verhalen, tips, ideeën en persoonlijke zaken echt met jou. Je vind hier tekst, foto’s en video’s van en over mijn reizen. Je bent van harte welkom om lekker met mij mee te reizen. Met dit blog neem ik je graag mee op een ontdekkingstocht naar alle mooie plekjes die deze wereld kent. Ben je al klaar om met mij op avontuur te gaan?

“I travel not to go anywhere, but to go. I travel for travel’s sake. The great affair is to move.” – Robert Louis Stevenson