5 Comments

 1. said:

  Ongeacht hoe duur het was, het klinkt alsof je een hele leuke vakantie hebt gehad! En dat is vast priceless 😉

  14 september 2016
  Reply
 2. said:

  Leuke blog. Ik denk dat veel mensen hier altijd benieuwd naar zijn. De prijs valt heel erg mee. 😀

  14 september 2016
  Reply
  • said:

   Ik ben zelf altijd heel erg benieuwd naar de bedragen die mensen uitgeven voor zo’n tripje. Gelukkig dat er meer mensen zijn die zo denken. 😉

   14 september 2016
   Reply
 3. said:

  Omdat je schrijft: Eurowings bood dit een tij aan ga ik ervan uit dat dit nu niet meer zo is? Dat is wel jammer, want het klinkt als een hele goeie deal! En AirBNB, daar ben ik ook onwijs fan van, toch een fijne prijs waarvoor jullie overnacht hebben, super! Handig overzicht van de kosten! Valt me mee!

  23 september 2016
  Reply
  • said:

   De laatste keer dat ik bij Eurowings naar de prijzen keek, waren ze het driedubbele van wat ik betaald heb. Misschien dat ze voor komende zomer wel weer zulke prijsjes gaan aanbieden. Het is in ieder geval het in de gaten houden waard. 😉

   4 oktober 2016
   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *