HotspotsTips & Tricks

Must visit: M&M’s world Londen

Er zijn van die leuke plekjes die je echt moet bezoeken als je in Londen bent. Eén van mijn persoonlijke favorieten is de M&M’s winkel, waar je M&M’s in alle kleuren van de regenboog ziet. Een bezoekje aan de hoofdstad van Engeland is bijna niet compleet zonder hier naar binnen te zijn gestapt.


Waar?

In 2011 ben ik per ongeluk in de M&M’s winkel terecht gekomen. Niet doordat ik er toevallig voor langs liep, maar doordat ik stiekem allemaal mensen met van die leuke, papieren tasjes met Red en Yellow zag lopen. Na lang zoeken kwam ik terecht bij M&M’s World aan Leicester Square. Toevallig was de winkel ook nog maar net geopend en was het daarmee de vijfde M&M’s World. Van een kleine afstand kun je de winkel door de uitbundige kleuren al goed herkennen. Eigenlijk word je hier gewoon direct al blij van.

De winkel

Als je eenmaal binnen bent, dan kun je niet meer dan alleen nog maar blijer worden. De wereldbekende figuren van M&M’s worden in alle vormen en maten in de winkel onder gebracht. Je kunt denken aan een knuffel van ms. Brown, een spaarpot van Green of een trolley van Blue. Niets is te gek.

DSCN0518

Naast al het leuks wat je kunt kopen, hebben ze de winkel heel leuk weten aan te kleden. De winkel in Londen heeft vier verdiepingen, met op alle verdiepingen iets anders. Zo is er bijvoorbeeld een heuse M&M’s Road, waar je tussen de Beatles M&M’s kunt lopen. Ook kun je op de foto met één van de figuren, of kun je met een super fancy jaren ’60 bus op de foto. Alles uiteraard volledig in stijl.

Prijzen

Zoals het merchandise betaamt, zijn de producten allemaal redelijk aan de prijs. Voor een paar kleine schaaltjes kun je zo 5 pond kwijt zijn. Natuurlijk hoef je, buiten een bakje M&M’s om, niets te kopen in de winkel. Je kunt je namelijk ook zonder iets te kopen prima een uurtje in de winkel vermaken.

Daarnaast zijn er vaak vouchers te vinden die je een korting van 10% of 15% geven. Deze vouchers zitten vaak vast aan toeristenkaarten van het centrum van Londen. Door deze tip kun je misschien nog net een paar meer M&M’s kopen…

DSCN0526

Tags : citytrip

The author: Elsemieke

3 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.