OverigPersoonlijk

Fotoblog: dit was oktober

Een vrij bekende quote is ‘life is what happens when you’re making other plans’. Het leven is bij mij de afgelopen tijd inderdaad een beetje gebeurd. Ben je benieuwd wat ik de afgelopen maand allemaal heb uitgespookt? Neem dan een kijkje op mijn fotoblog over de maand oktober.


Maastricht, Amsterdam en Twente

Halverwege oktober ben ik heel fijn naar het bourgondische Maastricht geweest. Hier vertelde ik al eerder over in een blogpost. Ik heb je verteld hoe ontzettend lekker ik gegeten heb, hoe ik een 5 kilometer lange wandeling maakte voor een vlaai en hoe fijn Maastricht eigenlijk is. Wat ik niet vertelde is dat ik ook nog naar mijn lievelingsstad Amsterdam ben geweest. Hier ging ik naar toe voor Symphonica in Rosso met Marco Borsato. Eigenlijk ben ik helemaal niet zo’n Marco Borsato fan. Toch vond ik het concert ge-wel-dig. De hele atmosfeer, de manier waarop Marco met de gastartiesten omgaat… Zo zie je toch wel dat hij een heel goede artiest is.

image (1)image (2)image (3)

 

 

 

 


In Amsterdam zelf heb ik de volgende ochtend lekker bij een tentje dichtbij de Albert Cuijp ontbeten, om daarna nog eventjes over de markt te lopen. Wanneer je uit een kleine stad in het oosten van het land komt is het erg fijn om in een stad als Amsterdam rond te kunnen lopen. Zeker nadat ik er een paar jaar gewoond heb, mis ik de vrijheid van de grote stad wel eens. Het voelt een tripje naar Amsterdam vaak ook een klein beetje als thuis komen.

image (5)

image (4)

image (6)

 

 

 

 

 

Gelukkig heeft Twente ook veel goede kanten. Zo ben ik wezen wandelen op het Lutterzand in de Lutte, een natuurgebied waar de beroemde ‘dinkel’ ligt. Zeker zo in de herfst, met alle mooie kleuren, is het Lutterzand een leuke plek om te gaan wandelen. Gewapend met mijn camera ging ik op zoek naar de mooiste paddenstoelen van dit jaar. Helaas blijkt het niet helemaal een ‘rood-met -stippen-paddenstoelen- jaar’ te zijn, want ik kon er maar één vinden en deze was net niet zo fotogeniek.

image (9)image (10)image (7)

 

 

 

 


Bloggen

Verder heeft de tentamen drukte mij even in haar greep gehad waardoor er van het bloggen vrij weinig is gekomen. Zonde natuurlijk. Zeker als je bedenkt dat ik de afgelopen tijd best wel van het bloggen ben gaan houden. Lekker over het reizen schrijven, van anderen horen dat je een leuke blog hebt, genieten van alles wat gebeurt. Daarom ga ik vanaf nu 30 dagen aaneengesloten bloggen.

De komende tijd kun je artikelen over Porto, Dublin en Dubai op mijn blog verwachten. Onlangs heb ik ook een citytrip naar Budapest geboekt. Daarom kun je hier ook nog het een en ander over verwachten.

image (12)

image (8)

image (11)

The author: Elsemieke

1 Comment

  • Wat leuk dat je 30 dagen lang elke dag gaat bloggen! Leuk! Maastricht is inderdaad een erg mooie stad. En wat is wandelen toch fijn he! Daar kan ik mij helemaal in vinden 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.